UFC-vechter vrijgesproken van vermeende verkrachting Nieuws
Nieuws

UFC-vechter vrijgesproken van vermeende verkrachting

UFC-vechter vrijgesproken van vermeende verkrachting
UFC-vechter vrijgesproken van vermeende verkrachting

Een jury uit Texas vond vrijdag dat UFC-vechter Abdul Razak Alhassan niet schuldig is aan seksuele intimidatie, waardoor een einde kwam aan een juridische strijd die in 2018 begon.

Alhassan werd beschuldigd van verkrachting door twee vrouwen. Getuigenis in het proces begon dinsdag. Volgens Star Worth Telegram, getuigde de jongste van de twee vrouwen die dag tegen Alhassan. De beschuldiger, die niet werd genoemd, was 20 ten tijde van het vermeende incident.

Onschuldig

Brandon Barnett, onderdeel van het verdedigingsteam van Alhassan, zei volgens de krant dat juryleden "dachten dat Alhassan eerlijk en oprecht was tijdens het verhoor" en dat ze dachten dat onderzoekers de zaak beter hadden kunnen onderzoeken.

De vechter wil snel weer in actie komen bij de UFC en hoopt gekoppeld te worden aan een zeer goede tegenstander. De 34-jarige heeft drie keer een knock-out overwinning tweemaal op Sabah Homasi en een keer op Niko Price.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws