UFC vechtbaas genadeloos! Kampioen vertrekt: 'Dit is niet de sport voor haar' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC vechtbaas genadeloos! Kampioen vertrekt: 'Dit is niet de sport voor haar'

UFC vechtbaas genadeloos! Kampioen vertrekt: 'Dit is niet de sport voor haar'

Nicco Montano is uit de UFC gestapt, na haar recente gewichtsmisser tijdens UFC Vegas 33
afgelopen weekend is het einde oefening. UFC-president Dana White deelt zijn gedachten over de recente gewichtsproblemen van Montano, waardoor weer een van haar gevechten werd geannuleerd.

De voormalige kampioen kamt al langere tijd met het niet halen van gewicht voor een gevecht. White vindt het logisch dat zij uit zijn organisatie is gestapt. ,,Ik weet het niet uit mijn hoofd, maar meer dan drie of vier van haar gevechten zijn geannuleerd", zei White tegen MMA Junkie.

Dan moet je stoppen

,,Ik denk dat het niet uitmaakt in welke gewichtsklasse je haar plaatst, ze lijkt het moeilijk te hebben om op gewicht te komen. Dit is misschien niet de sport voor haar.”

Montano zou afgelopen zaterdagavond in Las Vegas deelnemen aan een bantamgewicht gevecht tegen de Chinese Wu Yanan. Helaas was Montano zeven pond te zwaar, wat resulteerde in de annulering van de wedstrijd. Montano noemde stofwisselingsproblemen als haar redenering voor de misser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws