UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten Nieuws
Nieuws

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten
UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

De voormalige UFC weltergewicht kampioen Woodley heeft al eerder aangekondigd, dat een handblessure zijn langverwachte rematch tegen Robbie Lawler bij UFC Minneapolis volgende maand in de weg stond. De blessure lijkt erger te zijn dan verwacht bij Woodley is chronische artritis vastgesteld.

Zelf zegt Woodley hierover: "Ik heb chronische artritis in mijn hand gewricht," verwijzend naar zijn rechterduim. "Er zijn drie verbindingen die me in staat stellen te grijpen en vast te houden. De ene heeft chronische artritis en deze heeft ernstige artritis. "

Toestemming vragen

Er zijn een paar verschillende manieren om het probleem te herstellen en permanent op te lossen, maar het is iets dat je niet zou doen als je nog steeds actief zou zijn, omdat het je bewegingsbereik en grip beperkt. Op de vraag wanneer hij weer denkt te vechten antwoord MMA-vechter: "Ik richt mij op de kaart van 17 augustus op UFC 241 in Anaheim. "

ZIE OOK >> Blessure schakelt Conor McGregor uit

"Ik wil gewoon mijn titel terug." Om te herstellen zijn er twee opties, rehabiliteren, het sterker te maken. 10 dagen voor het gevecht een cortisone-injectie te doen. Dus ik laat de UFC controleren op steden en staten die accepteren en toestaan ​​dat je cortisonen hebt gebruikt. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws