UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Giga Chikadze en Calvin Kattar vochten een echte oorlog uit tijdens UFC Vegas 46 afgelopen nacht. Chikadze liep flinke verwondingen op en verloor de wedstrijd. Maar de UFC is weer terug en hoe.

Het gevecht tussen Chikadze en Kattar op het eerste UFC evenement van 2022 kan gelijk de geschiedenis boeken in. Het was een een bloedig maar vooral spannend gevecht die de headliner was van UFC Vegas 46. Het gevecht werd beloond met het gevecht van de nacht bonus. Zowel Chikadze als Kattar namen een extra $50,000 mee naar huis, naast hun vechtgage (lees verder onder tweet).

Dat hebben beide knokkers zeker verdient, want wat een gevecht was het welke uiteindelijk gewonnen werd op unanieme beslissing door Kattar. Laatstgenoemde deelde een aantal stevige stoten en ellebogen uit waardoor Chikadze flink gehavend werd.

Episch gevecht

Beide vechters werden onmiddellijk na afloop van hun epische strijd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Terwijl ze wachtten om beoordeeld te worden door artsen, poseerden de favorieten van de fans, Kattar en Chikadze, samen voor een foto (met dank aan Giga Chikadze’s Twitter).

Interessant detail is dat Chikadze een stevige band heeft met Nederland. Zo bracht hij 7 jaar door in ons land en trainde onder andere bij Mikes Gym. Chikadze zegt veel te hebben geleerd van het Nederlandse kickboksen en noemt deze de beste ter wereld. Wat Kattar betreft fans willen hem zien tegen Brian Ortega in zijn volgende Octagon-optreden.

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page