Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC TOP MANAGER: Media houdt je bek over het coronavirus

UFC TOP MANAGER: Media houdt je bek over het coronavirus

Addelaziz (R) met Khabib (L)

Ali Abdelaziz is niet blij met de media, daar waar hij er voor een groot deel afhankelijk van is om zijn vechters te promoten vervloekt hij deze nu.

Abdelaziz richt zijn pijlen op de internationale sportmedia, en dan met name die hoofdzakelijk over MMA als vechtsport berichten. Deze duiken massaal op de stil gevallen markt en berichten over alles omtrent de sport, nu de gevechten stil gevallen zijn.

Dat irriteert de manager die onder andere UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov onder contract heeft. “Sommige van mijn vechters nemen contact met me op omdat ze financieel gezien geen geld hebben om huur te betalen, ze hebben geen geld om melk voor hun kinderen te kopen”, zei Abdelaziz op sociale media.

Niet zo janken man

“En voor jou, de media, die bepaalde soorten promoters bekritiseren omdat je hem niet mag, of omdat je in bed ligt met een ander netwerk, wat het ook is, heb je geen recht. Je zit achter je bureau en schrijft deze kwalijke berichten. ” De manager doelt hiermee op verhalen die boven komen en zijn vechters in diskrediet brengen.

Toch hoeft Abdelaziz zich persoonlijk geen zorgen te maken over zijn eigen financiële situatie en heeft zijn schaapjes op het droge. een van de reacties op zijn bericht was dan ook,”stop met janken, als je vechters het zo slecht hebben stort zelf dan wat op hun rekeningen. “

Bekijk ook

Nederlandse kickboksers succesvol in toernooi Duitsland

Tijdens het EFC toernooi in het Duitse Giessen afgelopen zaterdag boekte Nederlandse kickboksers succes. Het ...

DJ Bram Krikke krijgt pak slaag van kickbokser Luis Tavares

Een kickbokser uitdagen is niet slim. Hem uitschelden erbij in gezelschap van zijn trainer al ...

VERBAASDE REACTIES OP BRIEF GLORY KICKBOXING: ‘En wij dan’

Zaterdag verstuurde GLORY Kickboxing een brief aan haar vechters. Inhoud een positief bericht met als ...