UFC tekent reusachtig Moldavisch zwaargewicht MMA-vechter Nieuws
Nieuws

UFC tekent reusachtig Moldavisch zwaargewicht MMA-vechter

UFC tekent reusachtig Moldavisch zwaargewicht MMA-vechter
UFC tekent reusachtig Moldavisch zwaargewicht MMA-vechter

De Amerikaanse vechtsport organisatie gespecialiseerd in MMA=gevechten, UFC heeft zwaargewicht Alexander "King Kong" Romanov op contract gezet.

De UFC blijft zijn zwaargewicht gelederen uitbreiden, met de 28-jarige Romanov als de nieuwste toevoeging. Vorige week werd het voor het eerst aan het licht gebracht door Aaron Bronsteter van TSN dat zwaargewicht Alexander Romanov onlangs werd getest door USADA en een vechter-bio heeft op de UFC-website.

Debuut in 2020

Voorafgaand aan zijn UFC-ondertekening onthulde Romanov het gebruik van medicijnen die onder de verboden lijst van USADA vielen. Als gevolg hiervan zal hij minstens drie keer worden getest in een venster van zes maanden. Ervan uitgaande dat alles goed gaat, zou het zwaargewicht in aanmerking moeten komen om ergens begin 2020 te vechten.

Romanov, komt uitMoldavië is een echt zwaargewicht. De 28-jarige heeft een profrecord van 11-1 met alle elf overwinningen na elkaar. Hij vocht voorheen bij Eagles Fighting Championship uit Moldavië. Romanov heeft eigenlijk zijn hele carrière voor de organisatie gevochten en op een gegeven moment de zwaargewicht titel van de promotie gewonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws