UFC-Superkampioen Usman langere tijd uitgeschakeld MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-Superkampioen Usman langere tijd uitgeschakeld

UFC-Superkampioen Usman langere tijd uitgeschakeld

Kamaru Usman UFC-kampioen weltergewicht , zal langere tijd niet kunnen vechten. Usman onderging gisteren een handoperatie, maar zal begin juli klaar zijn om te vechten.

Kampioen Usman onderging de operatie om een pees te repareren, volgens UFC-president Dana White, die foto's van de hand van de kampioen op Twitter plaatste.

,,Pond voor pond beste vechter ter wereld Usman heeft vandaag een operatie aan zijn hand gehad. Dit is de voor en na. Tot snel CHAMP", schreef White bij de foto's.

Koning

Usman verdedigde voor het laatst zijn titel in november en versloeg Colby Covington via unaniem besluit in de UFC 268 headliner. Hij zei daarna dat hij drie weken voor het gevecht zijn hand brak.

De pound-for-pound koning van de UFC zal naar verwachting Leon Edwards ontmoeten in zijn volgende titelverdediging. De UFC heeft geen datum voor het gevecht aangekondigd, hoewel 2 juli een optie zou kunnen zijn, aangezien de promotie de International Fight Week viert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws