UFC-ster Tony Ferguson: 'Niemand trapt mij de straat op' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Tony Ferguson: 'Niemand trapt mij de straat op' (video)

UFC-ster Tony Ferguson: 'Niemand trapt mij de straat op' (video)
UFC-ster Tony Ferguson: 'Niemand trapt mij de straat op' (video)

Tony Ferguson reageert op beweringen dat hij na zijn verlies op UFC 256 ontslagen zal worden.

De beweringen dat Tony Ferguson ontslagen zal worden door de UFC, zijn volgens de vechter grote onzin. Het recente verlies van Ferguson tegen Charles Oliveira duwde was de tweede in korte termijn. Ferguson werd in mei ook al verslagen door Justin Gaethje op TKO.

De UFC is bezig met het ontslaan van 60 vechters, zo kondigde grote baas Dana White recent aan. Nu wordt beweert dat Ferguson ook op de schopstoel zou zitten. Hoewel het absoluut onwaarschijnlijk lijkt dat Ferguson zal worden ontslagen. Denkt voormalig scheidsrechter John McCarthy dat Ferguson op straat wordt gezet..

Ik vlieg er niet uit

,,Ik denk dat ze hem gaan ontslaan", zei McCarthy op zijn Weighing In-podcast. ,,Ik zou het mis kunnen hebben, maar de reden dat ik zeg dat het in de eerste plaats is, is dat Tony altijd een vijandige relatie heeft gehad met bepaalde mensen bij de UFC. "

Tijdens een recente live-uitzending op Instagram reageerde Ferguson op deze beweringen dat hij uit de UFC wordt verwijderd. ,,Vraag voor John McCarthy. ’Nee, ik word verdomme niet ontslagen zei Ferguson. 'Kom op. Begin niet met die shit, kom op nu. De fans houden van me, oké? Ze willen me weer zien vechten. Ik hou ook van jullie. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws