UFC-ster McGregor zeikt rivaal af! 'slechtste ooit'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor zeikt rivaal af! ‘slechtste ooit’

UFC-ster McGregor zeikt rivaal af! ‘slechtste ooit’

UFC-ster McGregor zeikt rivaal af! 'slechtste ooit'

Conor McGregor reageert nadat Tony Ferguson zichzelf de ‘BOAT’ van MMA noemde. Vooruitlopend op UFC 279, die deze zaterdag 10 september plaatsvindt in de T-Mobile Arena in Paradise, Nevada, heeft Ferguson zichzelf bestempeld als de ‘BOAT’ – de beste aller tijden.

Die opmerking zit McGregor niet lekker en deze reageerde dan ook in een inmiddels verwijderd twitter bericht. De Ier zegt dat de bewering van Ferguson nergens op slaat. Ferguson, 38, sprak met media in Las Vegas voorafgaand aan UFC 279.

Toen hem werd gevraagd naar een mogelijk gevecht met Conor McGregor in de toekomst, had ‘El Cucuy’ dit te zeggen: “McNuggets (McGregor), hij verloor zijn saus. GOAT’s (de beste aller tijden) komen en gaan, maar BOAT’s (boten) blijven drijven – ik ben een BOOT – ik ben de beste aller tijden.”

Wat slecht

Het duurde niet lang voordat Conor McGregor (22-6 MMA), een zelfverklaarde GOAT, kennis nam van de opmerkingen van Fergusons en hij reageerde via ‘Twitter’: ,,Het slechtste citaat ooit in de vechtsport wereld.”

McGregor en Ferguson zijn eerder met elkaar in verband gebracht om met elkaar te vechten, maar het is nooit tot wasdom gekomen. De Ier staat momenteel buitenspel na een gebroken been dat hij opliep tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier in juli 2021 bij UFC 264. McGregor zal naar verwachting in het 1e kwartaal van 2023 terugkeren naar de UFC.

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page