UFC-ster McGregor voorspelt snel einde tegen rivaal Poirier (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor voorspelt snel einde tegen rivaal Poirier (video)

UFC-ster McGregor voorspelt snel einde tegen rivaal Poirier (video)

Conor McGregor zegt dat hij korte metten zal maken met Dustin Poirier. Wanneer ze op 23 januari in de Etihad Arena in Abu Dhabi het tweede gevecht met elkaar aangaan.

,,Ik hou van Dustin. Ik denk dat hij een goede vechter is", zei McGregor. ,,Hij is zelfs een geweldige vechter. Maar geweldig is nog steeds niveaus onder mij. Ik zal Dustin binnen 60 seconden uitschakelen."

Voorspellingen komen uit

Eerder in zijn UFC-carrière maakte McGregor er een gewoonte van om de ondergang van zijn tegenstanders te voorspellen. En hij was vaak verrassend accuraat.

Als deze voorspelling waar blijkt te zijn, is het de tweede keer dat McGregor Poirier in een ronde zal verslaan. De Ier behaalde een technische knock-out winst op 1:46 in ronde 1, tegen Poirier tijdens UFC 178 in September 2014.

In McGregors meest recente Octagon optreden was hij ook snel klaar. Hij stopte Donald Cerrone in slechts 40 seconden na een afwezigheid van meer dan een jaar op UFC 246 in januari 2020.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/200-miljoen-mike-tyson-in-gesprek-voor-supergevecht-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws