UFC-ster McGregor vliegt boksexperts in voor gevecht met Poirier MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor vliegt boksexperts in voor gevecht met Poirier

UFC-ster McGregor vliegt boksexperts in voor gevecht met Poirier

Conor Mcgregor lijkt niets aan het toeval over te willen laten. Op 23 januari staat de Ier tegenover de Amerikaan Dustin Poirier in Abu Dhabi. Waar de twee in een titel eliminatie elkaar zullen ontmoeten.

De Ier blijft putten uit zijn boksachtergrond in het MMA-vechten. Om zich goed voor te bereiden op Poirier, heeft McGregor, profbokser Dylan Moran in laten vliegen naast Crumlin Boxing Club-coach Phil Sutcliffe

McGregor heeft boksexperts met twee weken te gaan naar Dubai gebracht om zich aan te scherpen voor het gevecht op UFC 257. Een beperkt aantal fans mag McGregor versus Poirier bijwonen.

Manny Pacquiao

Ook lijkt het er dat McGregor later dit jaar opnieuw de ring in zal gaan voor zijn tweede professionele boksgevecht, nadat hij Poirier in de UFC-achthoek heeft verslagen. De Filippijnse legende Manny Pacquiao, 42, staat in de rij om McGregor te ontmoeten voor een wedstrijd in het Midden-Oosten.

En hoewel zijn focus nu op Poirier ligt, heeft hij bevestigd dat hij de Amerikaan als tegenstander heeft gekozen. Om hem te helpen zich voor te bereiden op Pacquiao.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boksbond-gaat-in-het-kickboksen-de-reacties-tot-nu-toe/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws