UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: 'Hoe dom kan je zijn?'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: ‘Hoe dom kan je zijn?’

UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: ‘Hoe dom kan je zijn?’

UFC-ster McGregor valt collega Ferguson aan: 'Hoe dom kan je zijn?'

Conor McGregor haalt flink uit naar collega vechter Tony Ferguson voor diens tirade tegen UFC-baas Dana White. Volgens McGregor is dit niet slim en graaft Ferguson zijn eigen graf.

Hoewel de relatie tussen Conor McGregor en de UFC niet altijd even soepel is geweest, lijkt de Ier niet aan dezelfde kant te staan ​​als Tony Ferguson. Gisteren haalde Ferguson de krantenkoppen tijdens zijn UFC 274 mediadag-optreden. Voorafgaand aan zijn aanstaande zaterdag met Michael Chandler.

Ferguson maakte van de gelegenheid gebruik om zijn grieven te uiten jegens de UFC en haar president Dana White, en vergeleek deze zelfs met “drugsdealers”. Vandaag ging McGregor naar sociale media om zijn mening te geven over de opmerkingen van Ferguson.

Zelf een probleem

,,Tony Ferguson, die ongeveer 4 keer per jaar van vertegenwoordiging verandert, zegt dat het iemand anders schuld is dat hij zich in de positie bevindt waarin hij zich bevindt”, schrijft McGregor. ,,Hoeveel bruggen verbrand je voordat je jezelf in de spiegel kijkt en zegt: “misschien ben ik het die het probleem is. God zegene je vriend, ik zal voor je bidden. “

McGregor zal waarschijnlijk het event van zaterdag in het Footprint Center in Phoenix nauwlettend in de gaten houden vanwege het gevecht tussen Ferguson en Chandler. Ook de headliner voor de lichtgewicht titel tussen Charles Oliveira en Justin Gaethje zal zijn aandacht hebben.

Bekijk ook

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page