Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor tikt miljoenen binnen met gevecht tegen Cerrone

UFC-ster McGregor tikt miljoenen binnen met gevecht tegen Cerrone

Er zit een dikke betaaldag in voor Conor McGregor als hij zaterdagnacht het gevecht aangaat met Donald Cerrone op UFC 246.

McGregor blijft de best betaalde vechter op het UFC-rooster, zelfs voordat hij zijn pay-per-view-bonussen mee naar huis neemt. De Ierse superster, die voor het eerst in 15 maanden terug in actie komt wanneer hij zaterdag deelneemt aan het UFC 246 main event, zal $ 3 miljoen mee naar huis nemen voor zijn gevecht tegen Cerrone.

Lekker betaald

Maar dat is nog niet alles McGregor zelf zegt ruim $80 miljoen binnen te trekken met het gevecht en de deals er om heen zoals met sponsoren en Pay Per View inkomsten. Wat Cerrone betreft, hij zal gegarandeerd $ 200.000 verdienen met nog eens $ 200.000 als hij wint in de strijd met McGregor.

In het co-hoofdevenement neemt voormalig kampioen Holly Holm $ 150.000 mee naar huis voor haar gevecht met nog eens $ 50.000 die zij verdiend als een win-bonus als ze in haar rematch met Raquel Pennington. Wat Mc Gregor betreft, die heef al gezegd na al zijn gevechten dit jaar in de UFC miljonair te willen worden. Zo te zien is hij hard op weg.

Bekijk ook

UFC 249: Jairzinho Rozenstruik wil interim titelgevecht

UFC zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik roept op tot een tussentijds zwaargewicht titelgevecht tegen Francis Ngannou om ...

DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

Zo’n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, ...

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan ...