UFC-ster McGregor reageert na uitdagingen rivalen: 'Loop je weg?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor reageert na uitdagingen rivalen: 'Loop je weg?'

UFC-ster McGregor reageert na uitdagingen rivalen: 'Loop je weg?'
UFC-ster McGregor reageert na uitdagingen rivalen: 'Loop je weg?'

Er is veel vraag naar een gevecht tegen Conor McGregor. De voormalige kampioen in twee divisies hoorde een paar grote namen zijn naam schreeuwen in de microfoon. Na hun respectievelijke overwinningen tijdens UFC 274 van eerder vandaag in Phoenix, Arizona. Roepen Charles Oliveira en Michael Chandler op toto een gevecht met de Ier.

De reactie van McGregor was misschien niet helemaal volgens de verwachting. Oliveira die zijn wedstrijd won tegen Justin Gaethje na eerst van zijn titel te zijn ontdaan vrijdag, ziet een gevecht met de Ier wel zitten. ,,Hé, Conor McGregor", zei Oliveira. ,,Kom je knokken of ga je wegrennen?" McGregor antwoordde snel.

Kom knokken

,,Ik weet niet zeker of ik wil afvallen", schreef McGregor op twitter. ,,Ik geniet er echt van om gebouwd te zijn als een koelkast. Ik heb het gevoel dat ik op dit gewicht wil vechten. Maar ik zou dolgraag tegen de Braziliaan vechten, 100%! Ik hou van Brazilië en ben ongeslagen tegen Brazilië. Allemaal KO's. Ik heb wat om over na te denken."

De andere uitdaging werd gedaan door Chandler, die een Knockout van het jaar kanshebber scoorde op de doorgewinterde veteraan Tony Ferguson. Na een wankele eerste ronde kwam Chandler terug door Ferguson met een voorwaartse trap in het gezicht KO te krijgen.

Zo snel mogelijk

In het meest gehypte interview na het gevecht greep Chandler greep zijn kans naar McGregor. ,,Conor McGregor, je moet terugkomen en met iemand vechten", zei Chandler. ,,Ik ben de meest vermakelijke lichtgewicht ter wereld, maar ik zal de inzet verhogen, Conor. Ik wil dat je op je best bent. Jij en ik deze zomer, deze herfst, deze winter. "

McGregor leek enthousiast over de gedachte met Chandler de kooi in te stappen. Misschien niet de volgende, maar "zeker" op een gegeven moment. ,,Ik zou deze man een goede knock-out willen geven, daar bestaat geen twijfel over", schreef McGregor. ,,Ik zie het gebeuren maar eerst een ander gevecht. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws