UFC-ster McGregor mag voor titel tegen kampioen Usman: 'Grote bek helpt'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor mag voor titel tegen kampioen Usman: ‘Grote bek helpt’

UFC-ster McGregor mag voor titel tegen kampioen Usman: ‘Grote bek helpt’

Kamaru Usman, UFC-weltergewicht kampioen zal geen nee zeggen tegen een titelgevecht met Conor McGregor. De Ier loopt Usman al een tijd uit te dagen en mag nu zijn ‘grote bek’ waar gaan maken.

UFC-kampioen weltergewicht Usman loopt warm voor het idee van een mogelijk titelgevecht tegen McGregor. Niemand zal dit de kampioen kwalijk nemen. De Ier heeft slechts één van zijn laatste vier gevechten gewonnen. Maar blijft nog steeds de grote publiekstrekken van de UFC en een van de meest opwindende vechters en persoonlijkheden in de sport.

Usman noemde McGregor als een van zijn volgende potentiële tegenstanders naast Leon Edwards en Khamzat Chimaev terwijl hij tegelijkertijd de spot dreef met ‘McGregor’ omdat hij het gevecht in de eerste plaats voorstelde.

Kom maar op dan

,,Op dit moment hebben we Leon Edwards die mij uitdaagt”, vertelde Usman aan TMZ. ,,Dan heb je die andere jongen met zijn grote bek. Wat is zijn naam ook alweer, die Ierse jongen (McGregor. red.), die constant een grote bek opzet en tegen mij wil vechten. Van mij mag hij. “

McGregor, de voormalige UFC-kampioen in twee andere gewichtklassen zal naar verwachting terugkeren op weltergewicht. De Ier hervatte vorige week het sparren en zal naar verwachting tegen de zomer een comeback maken, mogelijk tijdens de International Fight Week in juli.

Bekijk ook

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Rematch: McGregor zegt ja tegen Mayweather bokswedstrijd

Rematch! McGregor zegt ‘JA’ tegen Mayweather bokswedstrijd

Conor McGregor en Floyd Mayweather zullen voor de tweede keer met elkaar de boksring instappen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page