UFC-ster McGregor heeft oplossing voor ‘oogprik’ probleem – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor heeft oplossing voor ‘oogprik’ probleem

UFC-ster McGregor heeft oplossing voor ‘oogprik’ probleem

Conor McGregor biedt een oplossing voor UFC’s oogprik problemen door de lancering van nieuwe MMA-handschoenen aan te kondigen. De Ier gelooft dat dit het antwoord kan zijn op de controverses rond de handschoenen, die momenteel worden gedragen door UFC-vechters.

De Ier heeft zijn eigen sportmerk en introduceert de McGregor FAST MMA-handschoenen. Deze hebben een gebogen beschermlaag voor de knokkels, die zich uitstrekt tot driekwart van de vingers. Waardoor er geen ruimte meer is iemand in het oog te prikken.

McGregor is meer dan blij om de UFC een oplossing te bieden voor het oogprik probleem tijdens een gevecht. Na de introductie sprak McGregor de wens uit om het gepatenteerde prototype van McGregor FAST vechthandschoenen te bespreken met het UFC directie. Echter merkte een oplettende fan op dat de McGregor handschoenen een kopie lijken op die van MMA-coach Trevor Wittman.

Gejat idee

Wittman ontwierp eerder een paar handschoenen die mogelijk het risico op oogprikken in een gevecht zouden kunnen minimaliseren. In reactie daarop beweerde Conor McGregor dat, aangezien Trevor Wittman nooit heeft deelgenomen aan MMA, hij misschien geen goed idee heeft van wat wel en niet werkt op het gebied van gevechtsuitrusting.

Volgens McGregor kunnen alleen actieve vechters die deel hebben genomen aan de competitie oordelen over wat goed of slecht is. De Ier verwees daar mee graag naar zichzelf als expert en tweemaal UFC-kampioen.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page