UFC-ster McGregor heeft genoeg van het 'gebrek aan respect' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor heeft genoeg van het 'gebrek aan respect'

UFC-ster McGregor heeft genoeg van het 'gebrek aan respect'

Conor McGregor heeft genoeg van wat hij beschouwt als respectloos als het om een titelgevecht gaat bij zijn terugkeer deze zomer naar de UFC. De Ier heeft zijn plannen om terug te keren naar een wereldtitel sinds eind vorig jaar bekend gemaakt.

Sinds diezelfde tijd horen McGregor en de rest van de MMA-wereld klachten over deze gewaagde proclamatie. Wat UFC-baas Dana White betreft, hij heeft degenen die zich zorgen maken over de mogelijkheid dat McGregor bij zijn terugkeer onmiddellijk een titel binnenhaalt, 'idioten' genoemd. Wat McGregor zelf betreft, hij is er gewoon klaar mee 'niet gerespecteerd' te worden.

,,Genoeg is genoeg met het gebrek aan respect dat op mijn pad komt, weet je wat ik bedoel?" McGregor vertelde TheMacLife over kritiek dat hij mogelijk in 2022 een titelgevecht zou krijgen. ,,Mensen zullen me mijn respect schenken voor de vele facetten van mijn spel mijn vechtstijl en al het andere. Ik kom terug met een titelkans, vergis je niet."

Niet serieus

McGregor had aanvankelijk lichtgewicht kampioen Charles Oliveira als doelwit voor een titelgevecht. Vorige week richtte hij zijn blik echter op de richting van UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman.
Maar Usman lijkt de ambities van McGregor echter niet erg serieus te nemen.

Tot nu toe is al zijn aandacht gericht op een verwachte wedstrijd tegen Leon Edwards deze zomer, gevolgd door, in een perfecte wereld, een kans tegen boksgrootheid Canelo Álvarez. McGregor heeft al wereldkampioenschappen gewonnen in twee verschillende gewichtsklassen, en werd de eerste die dit tegelijkertijd deed nadat hij Eddie Alvarez uitschakelde tijdens UFC 205.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws