UFC-ster Khabib zou kunnen TERUGKEREN maar op ÉÉN voorwaarde
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster Khabib zou kunnen TERUGKEREN maar op ÉÉN voorwaarde

UFC-ster Khabib zou kunnen TERUGKEREN maar op ÉÉN voorwaarde

Rafael Dos Anjos beweert dat er een overeenkomst is dat Khabib Nurmagomedov mogelijk zal terugkeren in de achthoek, maar op één voorwaarde. Velen zouden aannemen dat Khabib voorgoed met pensioen is gegaan, maar er is maar één manier en het is op geen enkele manier een gemakkelijke taak om te volbrengen.

Rafael Dos Anjos zegt dat een overeengekomen strijd tegen islam Makhachev op 30 oktober zal plaatsvinden. Na de indrukwekkende overwinning van de islam tegen Thiago Moises, daagde Islam Rafael Dos Anjos uit als zijn volgende tegenstander. Beide vechters waren in het verleden geboekt maar dit kwam niet tot wasdom vanwege blessures.

Uit wraak

Als Khabib mogelijk terugkeert, zou het een bijna onmogelijke taak kunnen zijn, aangezien hij tegenover een van de meest veelbelovende toekomstige kampioenen in de divisie staat. Islam Makhachev bezit worstelen op hoog niveau vergelijkbaar met de stijl van Khabib. Dos Anjos zegt dat als hij Makhachev verslaat Khabib daar wraak voor wil nemen.

Het is ook de moeite waard om te weten dat Rafael Dos Anjos niet alleen tegen Khabib wil vechten vanwege het geld, maar dat Khabib hem ook een keer in het verleden heeft verslagen. Dos Anjos wil zijn verlies aan Khabib wreken. In de meeste ogen, als je op de een of andere manier Khabib verslaat, ben je al de lichtgewicht kampioen. Zelfs McGregor probeert zijn verlies tegen Khabib te wreken.

 

 

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page