UFC-STER KHABIB: 'Ik ben de Floyd Mayweather van de MMA-sport' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-STER KHABIB: 'Ik ben de Floyd Mayweather van de MMA-sport'

UFC-STER KHABIB: 'Ik ben de Floyd Mayweather van de MMA-sport'
UFC-STER KHABIB: 'Ik ben de Floyd Mayweather van de MMA-sport'

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov heeft onthuld dat het zijn doel is om de Floyd Mayweather van het MMA te worden.

De uitspraak doet Khabib niet zomaar, hij heeft immers een top record verzameld in het MMA-vechten. Hij staat momenteel op 28-0. Een ongekende prestatie in een harde sport als het MMA welke uit verschillende vechtsport disciplines is opgebouwd.

Bokslegende Mayweather zette zijn pensioen in met een verbluffend record van 50-0 na het verslaan van Conor McGregor in augustus 2017. Een ding hebben Khabib en Mayweather gemeen, beide stonden tegenover UFC ster Conor McGregor en versloegen deze.

Echte legende

Khabib zal proberen zijn record uit te breiden tot 29 wanneer hij deze zaterdag zijn lichtgewicht titel verdedigt tegen Justin Gaethje tijdens UFC 254. En hij heeft ook zijn zinnen gezet op een droomgevecht tegen MMA legende Georges St-Pierre, hopelijk volgend jaar voordat hij echt met pensioen gaat.

“30-0 wordt geweldig. Het ziet er goed uit, het klinkt goed. 30-0, oké. Het wordt een geweldige rit, dit is net als Mayweather maar dan in het MMA. We zullen zien, ik ben er heel dichtbij," zei Khabib in de media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws