UFC-ster Khabib doet schokkende onthulling! 'Niet in mijn hart' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Khabib doet schokkende onthulling! 'Niet in mijn hart' (video)

UFC-ster Khabib doet schokkende onthulling! 'Niet in mijn hart' (video)

Khabib Nurmagomedov de voormalige UFC kampioen zegt dat hij het vechten niet mist. De Rus deed zijn voor de fans schokkende onthulling in de podcast The Muslim Money Guys.'

Topvechter Khabib Nurmagomedov zal altijd herinnerd worden als een van de grootste MMA-vechters in de geschiedenis. Hij ging met pensioen in de bloei van zijn carrière en onthuld dat hij echter nooit echt gepassioneerd was. "Het zat nooit in mijn hart", zegt de Rus.

Dat verklaart waarschijnlijk waarom het voor de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen geen comeback wil maken. Nu hij toegeeft dat hij de sport niet echt mist sinds hij eind 2020 zijn handschoenen ophing.

Geen zin meer in

"Eerlijk gezegd nee ik mis het niet", vertelde Nurmagomedov aan de podcast The Muslim Money Guys. “Als ik iets als competitie mis, ga ik naar de sportschool en worstel, worstel, train. Daar besteed ik mijn energie aan. Zoals comeback? Naar de kooi gaan? Nee, ik mis het niet."

"Niets zou me doen terugkeren", zei Nurmagomedov. "Nooit. Ik laat deze sport met rust, zonder mezelf. Er zal ook altijd een kampioen zijn zonder mijn naam er in te mengen. Zodra Nurmagomedov zijn pensionering aankondigde en afstand deed van zijn titel, was de nu 34-jarige tevreden met alles wat hij had bereikt en is er was geen verlangen meer in hem om opnieuw te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws