UFC-ster Jones daagt vechtersbaas uit: 'Je trekt McGregor voor' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Jones daagt vechtersbaas uit: 'Je trekt McGregor voor'

UFC-ster Jones daagt vechtersbaas uit: 'Je trekt McGregor voor'

Jon Jones lijkt zich steeds verder op glad ijs te begeven. Vandaag daagt de voormalige kampioen UFC-president uit en beticht hem van voortrekkerij. Zo zo Conor McGregor een streepje voor hebben.

Sinds Francis Ngannou vorig weekend de UFC-zwaargewicht titel veroverde is Jones constant in het nieuws. Jones die van de lichtzwaargewicht titel afstaan deed, wil een poging wagen op zwaargewicht. een gevecht met Ngannou zou het summum zijn.

Voortrekkerij

Echter is Jones nog niet echt te porren voor de clash. Minimaal 10 miljoen dollar moet er op tafel komen, anders kan de UFC het wel schudden. In een tweet vandaag zoekt 'Bony' de confrontatie op met White.

,,Ik heb getweet me het geld laten zien en dat maakte de baas (Dana White. red) duidelijk kwaad. Wat een leerzame les. Ik heb het gevoel dat als Conor diezelfde tweet zou hebben gestuurd, er een whiskyavond zou zijn geweest om het te vieren", tweette een zichtbaar geïrriteerde Jones.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws