UFC-ster Francis Ngannou weigert gevecht met oud rivaal Nieuws
Nieuws

UFC-ster Francis Ngannou weigert gevecht met oud rivaal

UFC-ster Francis Ngannou weigert gevecht met oud rivaal

Francis Ngannou is een herkansing met Derrick Lewis voor 12 juni aangeboden, ‘The Predator’ weigert echter het gevecht. Ariel Helwani van ESPN meldde gisteren dat de UFC in juni Ngannou vs. Lewis 2 wil toevoegen aan het UFC 263 evenement.

De timing werkt echter niet voor Ngannou vandaar zijn weigering. De kans bestaat dat de UFC niet graag op Jon Jones wacht om een gevecht aan te gaan met Ngannou. UFC-president Dana White noemde voor het eerst de mogelijkheid van een herkansing tussen Ngannou en Lewis nadat de Fransman vorige maand Stipe Miocic versloeg op UFC 260.

Hoge eisen

Jones 'publieke ongenoegen over de UFC is tegen het zere been van de organisatie. De voormalige lichtgewicht kampioen, vertelde de UFC naar verluidt dat $ 8 tot $ 10 miljoen te laag is om tegen Ngannou te vechten. Het lijkt erop dat de organisatie niet klaar is om aan zijn eisen te voldoen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws