UFC Ster Francis Ngannou krijgt pak slaag van komiek (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Ster Francis Ngannou krijgt pak slaag van komiek (video)

UFC Ster Francis Ngannou krijgt pak slaag van komiek (video)

UFC-zwaargewicht Francis Ngannou nam het op tegen komiek Hoga. In een gevecht om geld in te zamelen voor het goede doel van Ngannou.

Het gevecht was georganiseerd voor het goede doel. Namelijk de Francis Ngannou Foundation, die kinderen in Kameroen helpt kansen te krijgen die ze normaal niet zouden krijgen. Zaterdagavond streamde Ngannou het gevecht live op zijn YouTube kanaal.

Ngannou stond voor het laatst in de UFC kooi tijdens UFC 249 eerder dit jaar. Daar sloeg hij binnen de record tijd van 20 seconden de Surinaamse topvechter Jairzinho Rozenstruik knock-out. En nu wacht Ngannou op een kans om te vechten voor de UFC wereldtitel.

Alles voor het goede doel

Het mag duidelijk zijn dat het gevecht tegen Hoga met een korreltje zout genomen moet worden. Zoals je in de video kunt zien, was het allemaal erg grappig. En hopelijk heeft het wat geld opgeleverd voor de kinderen in Kameroen die het nodig hebben.

Hoga is een beroemde komiek uit Kameroen. En Ngannou is momenteel een van de meest prominente atleten van het land die zich inzetten voor de arme kinderen. Wat betreft Ngannou, deze hoopt tijdens zijn volgende optreden UFC-zwaargewicht kampioen Stipe Miocic te verslaan. Deze verdedigde twee weken gelden zijn titel tegen Daniel Cormier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws