UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: 'Ik wordt genegeerd' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: 'Ik wordt genegeerd'

UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: 'Ik wordt genegeerd'
UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: 'Ik wordt genegeerd'

Conor McGregor uit zijn frustratie nadat hij zegt "genegeerd" te zijn door UFC-functionarissen. Hij voelt zich niet serieus genomen.

McGregor is boos omdat volgens hem de UFC hem contant negeert. In november vorig jaar kondigde McGregor aan dat hij in januari zou terugkeren naar de organisatie. Het doel was 3 gevechten in 2020, de eerste in januari. Gevolgd door een in de zomer en vervolgens de herkansing met Khabib Nurmagomedov in oktober.

UFC 246, waar hij Donald Cerrone in 40 seconden versloeg was het eerste event waar de Ier weer in actie kwam. Meteen daarna vroegen velen zich af wie zijn volgende tegenstander zou zijn en wanneer. Echter gooide de coronapandamie roet in het eten voor de volgende gevechten.

Total genegeerd

“Na te zijn genegeerd op de 3 datums die ik naar voren bracht. (3 opeenvolgende data zou ik kunnen toevoegen! Zou ik dit kalenderjaar 4 gevechten hebben gehad). Ik werd buitenspel gezet omdat er geen menigte aanwezig was, zei ik fuck dit en nam het. 4 gevechten in dit tijdperk = 6 miljoen PPV-aankopen. Hoeveel verloren? ”, Tweette McGregor.

Sindsdien heeft McGregor ingestemd met een rematch tegen Dustin Poirier op 23 januari. Poirier wacht nog op het contract en heeft de UFC gevraagd wat het oponthoud is. Dus misschien komt het gevecht toch niet. Dit zou voor McGregor de zoveelste teleurstelling zijn, omdat hij graag wil vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws