UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: ‘Ik wordt genegeerd’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: ‘Ik wordt genegeerd’

UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: ‘Ik wordt genegeerd’

UFC-STER CONOR MCGREGOR ZWAAR GEÏRRITEERD: 'Ik wordt genegeerd'

Conor McGregor uit zijn frustratie nadat hij zegt “genegeerd” te zijn door UFC-functionarissen. Hij voelt zich niet serieus genomen.

McGregor is boos omdat volgens hem de UFC hem contant negeert. In november vorig jaar kondigde McGregor aan dat hij in januari zou terugkeren naar de organisatie. Het doel was 3 gevechten in 2020, de eerste in januari. Gevolgd door een in de zomer en vervolgens de herkansing met Khabib Nurmagomedov in oktober.

UFC 246, waar hij Donald Cerrone in 40 seconden versloeg was het eerste event waar de Ier weer in actie kwam. Meteen daarna vroegen velen zich af wie zijn volgende tegenstander zou zijn en wanneer. Echter gooide de coronapandamie roet in het eten voor de volgende gevechten.

Total genegeerd

“Na te zijn genegeerd op de 3 datums die ik naar voren bracht. (3 opeenvolgende data zou ik kunnen toevoegen! Zou ik dit kalenderjaar 4 gevechten hebben gehad). Ik werd buitenspel gezet omdat er geen menigte aanwezig was, zei ik fuck dit en nam het. 4 gevechten in dit tijdperk = 6 miljoen PPV-aankopen. Hoeveel verloren? ”, Tweette McGregor.

Sindsdien heeft McGregor ingestemd met een rematch tegen Dustin Poirier op 23 januari. Poirier wacht nog op het contract en heeft de UFC gevraagd wat het oponthoud is. Dus misschien komt het gevecht toch niet. Dit zou voor McGregor de zoveelste teleurstelling zijn, omdat hij graag wil vechten.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page