UFC-ster Conor McGregor zegt dat hij voor stond tegen Khabib MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Conor McGregor zegt dat hij voor stond tegen Khabib

UFC-ster Conor McGregor zegt dat hij voor stond tegen Khabib
UFC-ster Conor McGregor zegt dat hij voor stond tegen Khabib

Conor McGregor beweert dat hij twee rondes voor stond voordat hij werd verslagen door Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229.

De Ierse UFC-vechter McGregor doet weer flink wat stof opwaaien met zijn beweringen op social media dat hij eigenlijk in het voordeel was in de wedstrijd tegen Khabib. Beiden vechters streden in oktober 2018 met elkaar wat na afloop escaleerde in een ware chaos met een massale knokpartij.

Tegen Khabib maakte McGregor zijn langverwachte en langverwachte terugkeer in de sport terwijl de Rus zijn eerste titelverdediging deed. Uiteindelijk was het Khabib die een vierde ronde overwinning scoorde en velen dachten dat hij duidelijk de eerste twee rondes won en de vierde won.

Ik ben er zeker van

De Ier is het daar echter niet mee eens en gelooft eigenlijk dat hij de wedstrijd aan het winnen was. "Ronde 1 was van mij. Elleboog, knieën, stoten! Hij hield vol 2 seconden, maar ik deelde meerdere knieën uit. Ik won ronde 3 en 4, ”schreef McGregor op twitter.

"Ik maakte schade! Zijn achterste handen dwongen hem naar het hek. Knie in de nek terwijl hij stootte, na 15 seconden na het openen van de bel. Zware elleboog recht op zijn slaap toen hij verstijfde na zijn stoot. Herhaaldelijk stoten naar het hoofd. Ronde 1 was zielig van hem. Ronde 2 heeft hem gered, 'zei Conor McGregor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws