UFC-ster Conor McGregor verzint nieuw woord Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor verzint nieuw woord

UFC-ster Conor McGregor verzint nieuw woord

Toch blijft het van de kant van McGregor redelijk netjes als het om 'trash talk' gaat over zijn tegenstander. Daar waar de flagrante Ier geen spaan heel liet van Khabib Nurmagomedov en zelfs zo ver ging diens vrouw in het bekvecht conflict te trekken, blijft het aardig rustig als het om Cerrone gaat.

Het "C" woord

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en kwam McGregor met de term "cowbitch" op de proppen. Duidelijk verwijzend naar de bijnaam van Cerrone "Cowboy" ontstond de term voor degene van beide vechters die het eerst een takedown probeert. Voor de leken een takedown is een poging om naar de benen van de tegenstander te gaan en die neer te halen, ook wel bekend als een 'shoot'.

Op UFC 246 zal dus blijken of McGregor dan wel Cerrone de 'Cowbitch' zal zijn, polls wijzen uit dat het voordeel naar McGregor zal gaan. Of deze het gevecht op de grond wil afmaken of via een knock-out laat zich raden, nog even afwachten dus of het "C" woord de woordenboeken in zal gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

First one to shoot’s a cowbitch ?

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws