Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster Conor McGregor geeft openheid over plannen 2020

UFC-ster Conor McGregor geeft openheid over plannen 2020

UFC-ster Conor McGregor geeft openheid over plannen 2020

UFC-superster Conor McGregor is van plan om drie keer te vechten in 2020, met als kers op de taart een titelgevecht.

McGregor wil volgend jaar drie gevechten hebben. De eerste daarvan is een weltergewicht wedstrijd op UFC 246 tegen Donald Cerrone, een gevecht dat deze week officieel door de UFC werd bevestigd. De andere twee zijn gevechten tegen Jorge Masvidal of Nate Diaz.

ZIE OOK>> Conor McGregor vs Donald Cerrone bevestigd

Ook een gevecht tegen Khabib Nurmagomedov staat op het lijstje van de Ier. Op 18 januari keert McGregor terug naar de UFC-kooi tegen Cerrone, hij wilde in eerste instantie al in december vechten maar de UFC zag dit niet zitten. McGregor zal eerst een weltergewicht wedstrijd hebben om zo te bewijzen dat hij in die klasse goed uit de voeten kan.

Titelgevecht als goedmaker

McGregor wil aan het einde van 2020 vechten tegen Khabib Nurmagomedov, als deze nog steeds de kampioen in Moskou is. Hij wil hiermee zijn eerdere verlies goedmaken. Hij hoopt dat hij die twee genoemde gevechten kan winnen, het titelgevecht kan krijgen en daarna iedereen zijn mond kan snoeren.

Om dit alles te bereiken zal McGregor in januari eerst Cerrone moeten verslaan, voordat hij zelfs maar kan denken om tegen iemand anders te vechten. Maar als hij Cerrone weet te verslaan op spectaculaire wijze, dan zou 2020 kunnen uitpakken zoals McGregor het wil.

Bekijk ook

UFC baas Dana White: ‘Holland is top voor vechtsporten’ (video)

In aanloop voor het UFC 245 evenement wat deze zaterdag 14 december plaatsvindt, werd UFC president Dana White geïnterviewd door Veronica Fight.

Amanda Nunes: ‘Ik ga Germaine de Randamie knock-out slaan’

Hoewel ze overtuigd is van haar kunnen, erkent Nunes de stevige uitdaging die de Nederlandse vechter De Randamie is.

UFC BREAKING: Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik

rzinho Rozenstruik heeft gekregen waar hij om vroeg