Onthullend interview UFC-ster Conor McGregor (video) Nieuws
Nieuws

Onthullend interview UFC-ster Conor McGregor (video)

Onthullend interview UFC-ster Conor McGregor (video)

De comeback van Conor McGregor tegen Donald Cerrone is omgeven door een flinke hype.

In de aanloop naar zijn clash met Donald Cerrone op UFC 246. Publiceerde ESPN afgelopen vrijdag een teaser video van dat komende interview door Ariel Helwani, waarin McGregor uitlegde waarom hij Cerrone als zijn tegenstander uitkoos.

"Nou ik zei dat ik tegen hem zou vechten toch?" Onthulde McGregor. Het is een spannende wedstrijd. Het is een fan-vriendelijke wedstrijd. Het is een gevecht dat me opwindt en het is een gevecht dat ik zei dat ik zou aannemen, "zegt McGregor in de korte clip.

Volledige interview kijken

McGregor bleef verklaren dat hij zowel de carrièreprestaties van Cerrone als de manier waarop ‘Cowboy’ zich gedraagt ​​respecteert en waardeert. " De clip bevatte ook enige discussie over waarom deze wedstrijd wordt betwist om weltergewicht.

"Ik ga magie creëren in de Octagon zoals ik al vele malen eerder heb gedaan, maar dit wordt iets speciaals. " Helwani's volledige interview met McGregor zal naar verwachting maandag 13 januari worden vrijgegeven en te zien zijn via het youtube kanaal van ESPN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws