Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster Conor McGregor geeft advies aan bokskampioene: ‘Zo moet het goed komen’

UFC-ster Conor McGregor geeft advies aan bokskampioene: ‘Zo moet het goed komen’

Conor McGregor de voormalig UFC-kampioen in twee divisies heeft enkele woorden van advies voor boksster Claressa Shields. Deze zal in 2021 overstappen naar MMA onder de PFL-organsatie.

De 25-jarige Shields zal in 2021 haar MMA-debuut maken in de PFL-kooi. Voorafgaand aan dat debuut traint Shields bij JacksonWink MMA naast voormalig UFC-kampioenen Jon Jones en Holly Holm. Maar McGregor kan het niet na laten de bokser van advies te dienen.

Luister naar het advies van de meester

,,Leer haar eerst balanceren op het ene been”, schreef McGregor. ,,Goed opwarmen elke sessie. Kies het ene been en beweeg haar rond. Gebruik je knie been hoog. Duw haar ermee terug. Laat het naar voren zakken etc., etc. Laat haar echt gezellig huppelen op dat ene been! Verbeter haar hamstringflexibiliteit en evenwicht. Cruciaal in de toekomst!”, zegt de Ier

De details van het MMA-debuut van Claressa Shields zijn nog niet onthuld, maar er wordt verwacht dat dit ergens in de eerste helft van 2021 zal zijn. En dikke kans dat McGregor daarbij aanwezig zal zijn om haar verrichtingen te aanschouwen. En hopelijk zal zijn het advies van de Ier opvolgen.

Rentree

,,Laat haar spelen met haar stoten,” vervolgde McGregor. ‘Het doelwit is de slaap van de persoon die zij tegenover haar krijgt! Veel succes Clarissa! Opgewonden om je vooruitgang te zien! “

McGregor maakt zelf zijn rentree in januari na een lasgen afwezigheid. Hij zal de Amerikaan Dustin Poirier treffen in een herkansing van hun wedstrijd in 2014, dat McGregor won door knock-out in de eerste ronde.

Bekijk ook

Oprotten: Bokskampioen stuurt ‘mondkap-gekkies’ de ring uit (video)

Canelo Saul Alvarez was zichtbaar niet blij met een paar onwelkome gasten. De Mexicaan die ...

Gane vecht zich langs Rozenstruik in saaie UFC-headliner (video)

Ciryl Gane versloeg Jairzinho Rozenstruik vandaag, via unanieme beslissing in het zwaargewicht main event van ...

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page