UFC-ster Conor McGregor drijft de spot met concurrent (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Conor McGregor drijft de spot met concurrent (video)

UFC-ster Conor McGregor drijft de spot met concurrent (video)

Conor McGregor drijft de spot met Max Holloway's bewering dat hij 'de beste bokser in de UFC' is. Holloway vocht een bloedige oorlog uit met Calvin Kattar gisteren in Abu Dhabi.

Voormalig kampioen Holloway nam het op tegen Kattar in de headliner van het UFC Fight Island 7-evenement. In de aanloop naar hun langverwachte gevecht, suggereerde Calvin Kattar dat hij een betere bokser zou zijn dan Max Holloway.

Tijdens het gevecht bleek het tegendeel waar. En liet Holloway die Kattar letterlijk alle hoeken van de MMA-Kooi liet zien dit ook blijken. Tegen het einde van het gevecht riep de voormalige vedergewicht koning Holloway zichzelf uit tot "de beste bokser in de UFC".

Oud zeer

De beelden van Holloway die de claim tegen de aanwezige presentatoren riep. Trok al snel de aandacht trok van Conor McGregor. McGregor en Holloway hebben een legendarische geschiedenis. Welke terug gaat tot hun gevecht in augustus 2013.

Die avond in Boston kwam de Ier als winnaar uit de bus bij unanieme beslissing. De Ier, die volgend weekend zijn terugkeer in Octagon tegen Dustin Poirier op UFC 257 zal maken. Kon niet nalaten te spotten met het idee van de Hawaiiaan.

"LOL!" McGregor ondertitelde een video waarin Holloway Kattar vertelde dat hij de beste bokser in de UFC is.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/holloway-sloopt-kattar-in-5-ronden-durend-bloedbad-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws