UFC Ster Conor McGregor doet waarschuwing uitgaan - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Ster Conor McGregor doet waarschuwing uitgaan

UFC Ster Conor McGregor doet waarschuwing uitgaan

Conor McGregor dringt er bij de Ieren op aan ‘verantwoordelijkheid te nemen’ en de consistentie te handhaven terwijl het land naar niveau 3 gaat.

McGregor is nauw betrokken bij de corona perikelen in zijn land, zo doneerde hij tijdens de eerste golf voor veel geld medische hulpmiddelen. De MMA-ster, die onlangs terugkeerde naar Ierland van een vakantie in Frankrijk, zegt dat iedereen “hard moeten werken” om het virus onder controle te krijgen.

Wees voorzichtig

Ierland gaat naar niveau 3 om middernacht vanavond, het aantal besmettingen nam in een razendsnel tempo toe. Na de aankondiging door de Ierse minister president klom McGregor in de pen via twitter om zijn landgenoten te waarschuwen en aan te sporen tot voorzichtigheid.

“Niveau 3. Een doordachte beslissing waarbij rekening wordt gehouden met alle elementen van wat deze pandemie de samenleving teweegbrengt. Hier voor ons hebben we nu een echte kans om onze zaken goed te regelen. Neem persoonlijke verantwoordelijkheid,” aldus McGregor.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page