UFC-ster Alistair Overeem geschorst na bloedige wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Alistair Overeem geschorst na bloedige wedstrijd

UFC-ster Alistair Overeem geschorst na bloedige wedstrijd

Alistair Overeem leed een verlies tegen de Rus Alexander Volkov afgelopen weekend in Las Vegas. Vandaag werden de medische schorsingen bekend gemaakt. Overeem mag vanwege de opgelopen blessure pas vanaf augustus weer in actie komen.

UFC-legende Alistair Overeem 'verslikte zich in zijn eigen bloed' nadat hij werd verpletterd door Alexander Volkov. De twee mannen waren zaterdag verwikkeld in een bloedige oorlog. Maar het was de Rus die op brute wijze de overwinning behaalde.

Overeem verklaarde achteraf dat hij zijn neus brak door een stoot van Volkov. Dit beperkte hem om door te vechten. Volkov verklaarde gisteren aan The Sun dat hij merkte dat de Nederlander moeite had met ademenen. Ook leek het volgens de Rus dat Overeem zich verslikte in zijn eigen bloed.

Eerder vechten

Voor de opgelopen schade in het gevecht krijgt Overeem een medische wedstrijd schorsing opgelegd tot 6 augustus dit jaar. Met een minimale schorsing tot 8 april en geen contact tot 24 maart.

Overige vechters die verplichte rust krijgen zijn onder andereAlexandre Pantoja en Manel Kape. Deze zijn ook tot augustus in de herstelstand gezet. Aangemerkt moet worden dat als artsen de vechters eerder goedkeuren. Deze weer aan de competitie deel mogen nemen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/johnson-treft-romero-tijdens-bellator-lichtzwaargewicht-toernooi/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws