UFC-ster onder het mes! 'Gevecht leverde zware blessure op' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster onder het mes! 'Gevecht leverde zware blessure op'

UFC-ster onder het mes! 'Gevecht leverde zware blessure op'

Alexander Volkanovski, UFC-kampioen vedergewicht heeft aangekondigd dat hij een operatie zal ondergaan om de gebroken duim te herstellen. Deze liep hij op in de tweede ronde van zijn trilogie gevecht tegen Max Holloway op UFC 276 afgelopen weekend.

Tijdens de wedstrijd liet Volkanovski niets merken van de blessure. ,,Mijn duim brak in de tweede ronde, maar dat hield mij niet tegen", twitterde de Australiër gisteren. ,,Ik word vandaag geopereerd en zal 12 weken uit de roulatie zijn. Ik kijk ernaar uit om weer naar buiten te gaan, iedereen bedankt voor de steun."

Volkanovski verwacht snel weer beter te zijn

De blessure weerhield Volkanovski er niet van om een ​​eenzijdige overwinning op Holloway te claimen. Volkanovski domineerde de wedstrijd op weg naar het behalen van een unanieme beslissingsoverwinning, zijn derde tegen Holloway.

Het is onduidelijk tegen wie Volkanovski als volgende zal vechten. De 33-jarige Australiër, die zijn titel vier keer verdedigde, zei onlangs dat hij van plan is om tot 155 pond te gaan om ook te vechten voor de vacante lichtgewicht titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws