Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Stefan Struve stelt zijn pensioen uit, december de kooi in

UFC: Stefan Struve stelt zijn pensioen uit, december de kooi in

UFC: Stefan Struve stelt zijn pensioen uit, december de kooi in
Stefan Struve (links) en Ben Rothwell (R)

Kondigde Stefan Struve recentelijk nog aan zijn MMA-handschoenen in de wilgen te hangen, zo blijkt hij nu van gedachten veranderd.

De boomlange Nederlander zal op 7 december tijdens UFC Washington tegen Ben Rothwell de MMA-kooi in gaan. In Februari melde Struve voorlopig klaar te zijn met vechten, maar sloot de mogelijkheid niet uit voor een terugkeer op korte termijn.

Na zijn wedstrijd tegen Marcos Rogerio de Lima in Praag, die Struve met winst afsloot liet de vechter geëmotioneerd weten dat hij ging nadenken over zijn toekomst.

Bekende vechters

Het vechtrecord van Struve bij de UFC in indrukwekkend, de Beverwijker vocht maar liefst 22 keer voor de Amerikaanse organisatie. Dertien partijen wist hij om te zetten in winst via knock-out of submission.

ZIE OOK >> Stefan Struve stopt met vechten

De 37-jarige Rothwell is een ervaren vechter die van een tweejarige dopingschorsing terugkeerde in 2019. Na zijn terugkomst heeft Rothell nog geen succes weten te boeken, afgelopen maart verloor hij van Blagoi Ivanov en in juli tijdens een rematch met Andrei Arlovski kon hij ook geen succes boeken.

Bekijk ook

VERLAMD: Einde carrière MMA-Kampioen na extreem afvallen

Het lijkt erop dat extreem afvallen voor een MMA wedstrijd wederom een slachtoffer heeft geëist.

MMA-persconferentie loopt flink uit de hand (video)

Een reality-tv-ster heeft zijn voormalige Geordie Shore-rivaal aangevallen tijdens een persconferentie.

DODELIJK GEVECHT: Jonge MMA-vechter ingestort en overleden

Een jonge MMA-vechter is overleden als gevolg van verwondingen opgelopen tijdens een gevecht afgelopen weekend in Engeland.