UFC scoort mega bedrag met McGregor vs Cerrone wedstrijd Nieuws
Nieuws

UFC scoort mega bedrag met McGregor vs Cerrone wedstrijd

UFC scoort mega bedrag met McGregor vs Cerrone wedstrijd
UFC scoort mega bedrag met McGregor vs Cerrone wedstrijd

Tickets voor UFC 246 zijn al uitverkocht, binnen enkele uren na verkoop.

Volgens UFC-president Dana White waren de tickets al op de eerste dag uitverkocht zodra ze te koop werden aangeboden. Dit heeft al een bedrag van $ 10 miljoen dollar opgeleverd voorafgaand aan het evenement, dat op 18 januari plaatsvindt in de T-Mobile Arena.

Het belangrijkste gevecht op het uitverkochte UFC 246 is die de superster Conor McGregor terugkeert tegen fanfavoriet Donald "Cowboy" Cerrone. Beide gaan de wedstrijd in met vraagtekens om hen heen, omdat beide verliezen achter de kiezen hebben en McGregor lang afwezig is geweest na een reeks controverses.

Vol met respect

Desondanks heeft Cerrone ervoor gekozen om geen negatieve opmerkingen te maken over de recente problemen van McGregor. "Wat de kerel in de kooi heeft gedaan en wat hij voor de sport heeft gedaan, is geweldig," zei Cerrone. "Ik voel me vereerd met een man als hij te vechten en het wordt een geweldig gevecht en ik kijk er naar uit."

ZIE OOK >> Conor McGregor treft Donald Cerrone in Las Vegas

McGregor weerspiegelt deze vriendelijke gevoelens, terwijl hij commentaar gaf op een bericht 'Cowboy' op sociale media. "Fijne feestdagen voor jou en het gezin, van de McGregor hier in Ierland. Tot ziens in 20/20 met bullseye vision. ” Het gevecht met Cerrone wordt als de opmaat gezienvoor McGregor op weg naar een titelgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws