UFC Scheidsrechter met de dood bedreigd na wedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Scheidsrechter met de dood bedreigd na wedstrijd

UFC Scheidsrechter met de dood bedreigd na wedstrijd

Marc Goddard die het gevecht tussen Colby Covington en Kamaru Usman arbitreerde op UFC 245, zegt dat hij doodsbedreigingen ontving.

In een interview met MMA fighting verteld de scheids die een echte veteraan is binnen de UFC dat hij flink onder schot genomen is door boze fans. Goddard zei dat de reactie van Covington op zijn optreden in het UFC 245-titelgevecht tegen kampioen Kamaru Usman “volkomen ongepast en beledigend” en “bedreigend” was.

Als gevolg hiervan, zei hij, ontving hij doodsbedreigingen en beschuldigingen dat hij een financieel belang had bij de wedstrijd. Totale Onzin zegt Goddard, “dat zou wel heel slecht zijn als ik dat zou doen, dat zou mijn reputatie kapot hebben gemaakt. “

Niet normaal

De reactie van Goddard kwam twee weken nadat Covington hem zwaar beledigde op social media. De normaal rustig scheidsrechter kon het echter niet over zijn kant laten gaan en vond dat hij terug moest reageren op de aantijgingen gedaan door Covington.

Goddard zei dat hij de wedstrijd bijna twee keer stopte nadat Usman, Covington flink beschadigd had. Maar de voormalige interim-kampioen deed een poging om te laten zien dat hij nog steeds aan het vechten was. “Dus liet ik het gevecht doorgaan, ik greep pas in toen ik zag dat het fout kon gaan dat is alles, daar hoeft men mij niet voor te bedreigen. “

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page