UFC SCHEIDSRECHTER: 'Vechten tijdens corona pandemie niet veilig' Nieuws
Nieuws

UFC SCHEIDSRECHTER: 'Vechten tijdens corona pandemie niet veilig'

UFC SCHEIDSRECHTER: 'Vechten tijdens corona pandemie niet veilig'
UFC SCHEIDSRECHTER: 'Vechten tijdens corona pandemie niet veilig'

MMA scheidsrechter Frank Trigg over vechten tijdens de COVID-19 pandamie, "geen manier om dit veilig te doen"

Hoe graag Trigg er als scheidsrechter en jurylid bij zou willen zijn, hoe meer hij leert over coronavirus, hoe meer hij ervan overtuigd is dat er geen manier is om op een veilige manier een vechtkaart op te zetten.

"Er is geen manier om zoiets veilig te doen totdat we begrijpen waar we mee te maken hebben", zegt Trigg. "Hoe kunnen we dit tegengaan? Komt er een vaccin. Hetzelfde met polio, hetzelfde met melaatsheid. "

Onverantwoord

De UFC probeert het vechtschema van het bedrijf op 9 mei met UFC 249 weer op gang te krijgen. "Totdat we erachter komen wat het eigenlijk is, hoe het eigenlijk vordert, wat er eigenlijk mee gebeurt, is er geen manier om een ​​sportevenement veilig te maken, "zegt Trigg.

UFC is van plan om de richtlijnen te volgen die het aantal mensen beperken dat zich op één plek kan verzamelen en evenementen op een gesloten locatie kan houden zonder fans, om zo de kans te verkleinen dat betrokkenen het virus zullen oplopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws