UFC scheidsrechter biedt zijn publiekelijke excuses aan MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC scheidsrechter biedt zijn publiekelijke excuses aan

UFC scheidsrechter biedt zijn publiekelijke excuses aan
UFC scheidsrechter biedt zijn publiekelijke excuses aan

Marc Goddard verontschuldigt zich in het openbaar nadat niet had gezien dat Daniel Cormier in zijn oog werd geprikt door Stipe Miocic.

Halverwege het gevecht van Miocic en Cormier op UFC 252 zaterdagnacht kreeg de eerste een onbedoelde vinger in zijn oog. Iets later in het gevecht was het Miocic die Cormier in het oog prikte met zijn vinger.

Toen Cormier klaagde over het oplopen van de vinger in zijn oog, ontkende Goddard dat er een overtreding was begaan. Op sociale media nadat UFC 252 was afgelopen, gaf Goddard toe dat hij een fout had gemaakt.

Wat ik niet zie...

"Meteen na het gevecht toen ik de herhaling zag, verontschuldigde ik me bij Daniel Cormier en zijn team. En doe dit nu ook publiekelijk en zonder voorbehoud voor het missen van wat ik niet zou moeten hebben, "aldus Goddard.

"Maar ik kan niet beoordelen wat ik niet zie," voegde Goddard eraan toe. Miocic won van Cormier om de UFC-zwaargewicht titel te behouden. Hij werd direct naar het gevecht naar het ziekenhuis vervoerd. Daar werd vastgesteld dat zijn netvlies los zit. Echter is een operatie niet noodzakelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws