UFC Rusland: Alistair Overeem krijgt hulp van Stefan Struve Nieuws
Nieuws

UFC Rusland: Alistair Overeem krijgt hulp van Stefan Struve

UFC Rusland: Alistair Overeem krijgt hulp van Stefan Struve
UFC Rusland: Alistair Overeem krijgt hulp van Stefan Struve

Op 20 April staat de Nederlandse MMA-gigant Alistair Overeem tegenover de Rus Alexander Volkov in St.Petersburg, Rusland.

Om zich voor te bereiden op deze zwaargewicht clash bereidt Overeem zich hoog in de besneeuwde bergen van Denver, Colorado voor. Via twitter is te lezen dat Overeem de hulp van de boomlange UFC vechter en tevens landgenoot, Stefan Struve heeft ingeroepen.

Struve die zeer recentelijk zijn partij won van Marcos Rogério de Lima, tijdens UFC Fight Night in Praag, kondigde na de wedstrijd aan dat hij een pensioen overweegt. De MMA-reus kampt met gezondheidsklachten.

Gevaarlijke Rus

Volkov die zijn laatste partij verloor van Derrick Lewis in oktober 2018 bij het veelbesproken UFC 229 event. De Rus won eerder vier gevechten achter elkaar voor zijn verlies aan Lewis, wat hem een geduchte tegenstander maakt.

LEES OOK: McGregor en Khabib veroorzaken massale vechtpartij

Dat Overeem zijn Russische tegenstander serieus neemt en niets aan het toeval over wil laten, blijkt uit het feit dat hij de hulp van mede zwaargewicht en voormalig concurrent Struve inroept.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws