Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-president Dana White stuurt zware waarschuwing uit

UFC-president Dana White stuurt zware waarschuwing uit

UFC-president Dana White stuurt een zware waarschuwing uit

UFC-president Dana White zegt dat hij iedereen in zijn staf zal ontslaan die een jurylid of een scheidsrechter benadert. In een geschil over de uitkomst van een gevecht.

Sport commentator Dan Hardy kwam vorige week onder vuur te liggen toen hij een verbale confrontatie aanging met scheidsrechter Herb Dean. Dit na een controversiƫle late onderbreking in een catchweight-gevecht tussen Francisco Trinaldo en Jai Herbert.

Handen af

In gesprek met verslaggevers voor UFC op ESPN + 31, vroeg een verslaggever White naar het Hardy-incident en naar een incident in Abu Dhabi. Waar een vechter, scheidsrechter Marc Goddard aanviel.

White vertelde de media dat iedereen in zijn staf die een jurylid, scheidsrechter of andere functionaris benadert, ter plaatse zal worden ontslagen. Hij bevestigde echter niet of Hardy was ontslagen. Het lijkt erop dat White dat incident gebruikt als een waarschuwing voor iedereen in de toekomst.

Bekijk ook

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Max Holloway toonde een andere vechter dan dan hij ooit was in zijn gevecht met ...

MMA-talent scoort 1e vette UFC knock-out van 2021 (video)

Punahele Soriano had de eer de eerste knock-out van het UFC 2021 seizoen te scoren. ...

BREAKING: Dana White ‘Khabib overweegt terugkeer gevecht’

Khabib Nurmagomedov de UFC-lichtgewicht kampioen lijkt uit pernsien te komen. UFC President DanaWhite kondigde vanavond ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page