Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Praag: tegenstander Stefan Struve “ik ga hem slopen”

UFC Praag: tegenstander Stefan Struve “ik ga hem slopen”

UFC Praag: tegenstander Stefan Struve "ik ga hem slopen"

Vanavond staat Stefan Struve tegenover Marcos Rogerio de Lima tijdens het UFC event in Praag. De Lima wind er geen doekjes om, hij komt om te slopen.

De Lima scoorde een overwinning op Adam Wieczorek in zijn terugkeer naar de zwaargewicht divisie op UFC 230, en dat was genoeg om hem te laten vechten met een gerangschikte tegenstander als Struve.

De Braziliaan De Lima had zijn hoop al gevestigd op een gevecht tegen Struve hij zegt hierover: “Struve is een populaire vechter, heeft al tegen veel Brazilianen gevochten, zoals Junior dos Santos en Antonio Rodrigo Nogueira, en zit al jaren in de UFC. “

Goed voorbereid

“Hij is echt sterk, heeft een groot bereik, is erg lang. Hij is een zware match, maar godzijdank hebben we de klus geklaard in de sportschool en zijn we er klaar voor. “

De meer dan 2 meter lange Struve, is de langste vechter de selectie van de UFC, wordt letterlijk de grootste test in de carrière van de Lima.

Lange geen belemmering

Maar de Braziliaan, die zowel lichtgewicht als zwaargewicht onder de UFC-vlag vocht, is gewend om in de lengte en het bereik nadelen aan te pakken.

“Ik heb vaker tegen lange vechters gevochten en niet alleen in MMA,” zei de Lima. En de stoot die de knock-out inzette was ingeleid door een schop, dus ‘Struve kan beter alert zijn omdat een trap tegen zijn hoofd zijn ondergang kan zijn..

Onorthodox

Struve is zo lang, zei de Lima, dat zijn coaches bij American Top Team met ongewone ideeën moesten komen om hem klaar te stomen voor UFC Praag.

“Toen ik bij ATT kwam, moest mijn trainer op een kist staan ​​om pads voor me te houden,” zei hij lachend. “We moesten wat details veranderen, maar zijn hoofd zal een beetje naar beneden komen als ik tegen zijn lichaam aan stoot, dus ik hoef niet zo hoog te slaan.”

Slopen

“Struve heeft moeite om de afstand te houden, maar iedereen die lang is, zou zo’n probleem hebben,” zei de Lima. “Het is moeilijk voor zo’n grote en zware kerel om bij te blijven met de snelheid van iemand kleiner en lichter is. Ik zal hem dan ook niet sparen en kom om hem te slopen.

De Lima versus Struve is het co-main event van UFC Praag.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page