UFC plant gevecht Holm vs Vieira voor headliner op 21 mei in Las Vegas MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC plant gevecht Holm vs Vieira voor headliner op 21 mei in Las Vegas

UFC plant gevecht Holm vs Vieira voor headliner op 21 mei in Las Vegas

Holly Holm en Ketlen Vieira is in de maak voor het UFC Fight Night main event op 21 mei in Las Vegas. Een bantamgewicht gevecht bij de vrouwen tussen twee topvechters.

De Amerikaanse Holm stapte voor het laatst in de UFC-kooi in oktober 2020 waar ze Irene Aldana vijf rondes lang domineerde. De voormalige UFC-kampioen heeft niet verloren sinds zij Amanda Nunes uitdaagde voor de titel in juli 2019.

Topgevecht

Vieira boekt een overwinning op voormalig kampioen Miesha Tate tijdens eengevecht in november vorig jaar. Dit was de grootste overwinning in de carrière van de Braziliaanse vechter. Ze heeft overwinningen en verliezen afgewisseld in haar laatste vijf UFC optredens.

Het gevecht tussen Holm en Vieira kan belangrijke implicaties hebben voor de titel, aangezien ze op nummer 1 staan. 2 en nr. 4 in de divisie. Nunes, die in december de bantamgewicht titel verloor van Julianna Pena, zal naar verwachting later in 2022 het opnemen tegen Pena in een rematch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws