Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC persconferentie: Conor McGregor kondigt terugkeer aan?

UFC persconferentie: Conor McGregor kondigt terugkeer aan?

UFC persconferentie: Conor McGregor kondigt terugkeer aan?

UFC-fans zijn ervan overtuigd dat Conor McGregor snel terug zal keren naar de Octagon, nadat de UFC een mystery guest heeft aangekondigd voor de persconferentie op vrijdag.

The Notorious heeft niet gevochten sinds hij in oktober vorig jaar verloor tegen Khabib Nurmagomedov. De UFC tweette op woensdagavond de boodschap: “Je weet nooit wie er kan komen!” Het bericht maaktefans wild met honderden antwoorden met afbeeldingen en gifs van de 30-jarige Ier.

Fans verwachten dat McGregor in september verschijnt tijdens UFC 242 in Abu Dhabi, op de undercard van Khabib’s volgende gevecht tegen Dustin Poirier. McGregor is geïnteresseerd in het najagen van een spraakmakende rematch met de ongeslagen superster Khabib, maar de Rus heeft plannen voor zijn pensioen laten doorschemeren.

Echte vechter

Hij vertelde Rusland24: “Absoluut, mijn carrière staat niet in de beginfase. “Ik ben ergens aan het einde, maar ik moet waarschijnlijk nog een paar gevechten houden, ik voel dat er nog steeds vechtspirit in mij aanwezig is. “

“Ik wil vechten met de beste vechters ter wereld, we zullen zien, dit is een vraag die nu zinloos is om te beantwoorden, ik heb een gevecht voor de boeg.” Echter, zei Khabib dat hij geïnteresseerd is in de strijd tegen Tony Ferguson voordat hij voorgoed stopt.

Bekijk ook

Emotionele UFC-vechter Arlovski: ‘Ik gaf het bijna op’

Dat MMA-vechten veel van een mens kan eisen bewijst UFC-vechter Andrei Arlovski.

MMA-vechter Gegard Mousasi bijt van zich af in interview

De Nederlandse MMA-vechter van Team Kops, Gegard Mousasi overweegt wellicht een stap naar weltergewicht.

Robin van Roosmalen: Debuut bij Bellator MMA in augustus

Hij woont en traint al weer enige tijd in Amerika, voormalig GLORY kickboks kampioen Robin van Roosmalen.