UFC ontslaat vechter en schorst 'foute' coach MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC ontslaat vechter en schorst 'foute' coach

UFC ontslaat vechter en schorst 'foute' coach

Darrick Minner is niet langer een UFC-vechter. Minner werd gisteren uit de selectie van de UFC verwijderd, het nieuws werd onthuld door het UFC Roster Watch-account op Twitter.

Zijn ontslag werd aangekondigd kort nadat bekend werd dat Minners laatste UFC-gevecht momenteel wordt onderzocht. Darrick Minner wilde zijn verliesreeks van twee gevechten goed maken toen hij op 5 november tegen Shayilan Nuerdanbieke vocht.

Om het gevecht te beginnen, trapte Minner er een low kick uit en trok een grimas van de pijn, en kort daarna scoorde Nuerdanbieke een eerste ronde grond-en-pond TKO-overwinning. Sinds het gevecht wordt het gevecht onderzocht terwijl James Krause uit de hoek van Miles Johns werd verwijderd aangezien hij de coach van Minner was.

Matchfixing

De UFC maakte duidelijk dat ze niet dachten dat er iets onethisch was gebeurd. Coach Krause wordt verdacht van matchfixing met sportsbooks en is geschorst door de UFC. Er wordt onderzocht of er sprake was van opzettelijk verlies door Minner die nu dus door de UFC aan de kant is gezet.

Ook waarschuwde de UFC vechters die verbonden willen blijven aanKrause dat deze niet meer mogen vechten voor de organisatie. Ook de De Nevada State Athletic Commission heeft de licentie van Krause geschorst in afwachting van het onderzoek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws