Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Verrassende namen onder ontslagen UFC vechters

Verrassende namen onder ontslagen UFC vechters

Grote schoonmaak: UFC ontslaat aantal MMA-vechters

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC, lijkt schoonschip te willen maken met het ontslaan van enkele van haar vechters.

Terwijl 2019 op zijn einde 2019 lijkt, heeft de UFC zijn selectie vechters verkleind. Een tiental van hen zijn de afgelopen weken ontdaan van hun contracten. Onder de MMA-vechters die niet langer welkom zijn bij de UFC zijn bekende en minder bekende namen.

Verbazing alom

De website MMA-junkie publiceerde een lijst met de namen en historie van de vechters, zoals het weltergewicht Curtis Millender (17-5 MMA, 3-2 UFC). Dat de UFC hem laat gaan komt voor velen als een complete verrassing, zo versloeg Mijlenver respectievelijk Thiago Alves, Max Griffin en Siyar Bahadurzada.

KLIK HIER>> Voor de complete lijst ontslagen UFC vechters

Echter blijken de recente verliezen tegen Elizeu Zaleski dos Santos en Belal Muhammad, het weltergewicht de kop te hebben gekost. Het komt wel vaker voor dat niet optimaal presterende UFC vechters de laan uit worden gestuurd, maar volgens bronnen is het recente aantal een unicum.

Bekijk ook

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC

Record aantal UFC-vechters voor ‘langere tijd’ geschorst

Het UFC evenement in Moskou elke plaats vond op 9 november in de CSKA Arena, krijgt een vervelend staartje voor enkele deelnemers.

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

MMA-vechter Cris Cyborg uit de kleren tijdens fotosessie (Beelden)

De voormalige UFC-vechter Cris Cyborg, toont meer van zichzelf in een onthullende fotoshoot