UFC ontslaat aantal vechters: Wat zit hier achter? Nieuws
Nieuws

UFC ontslaat aantal vechters: Wat zit hier achter?

UFC ontslaat aantal vechters: Wat zit hier achter?
UFC ontslaat aantal vechters: Wat zit hier achter?

De gemiddelde MMA-fan zal zijn twijfels hebben waarom de UFC recentelijk een groot aantal vechter heeft ontslagen.

Er s veel onduidelijk over de redenen achter de ontslagen, zelfs de vechters weten niet waar zij aan toe zijn zoals zwaargewicht Justin Willis. Deze werd naar verluidt de laan uitgestuurd maar zegt zelf van niets te weten.

ZIE OOK>> UFC ontslaat te dikke vechter

Heeft de gang naar de beurs van het moederbedrijf van de UFC 'Endeavour' iets te maken met het opschonen van de vechters lijst, wil men de kosten drukken om zo een beter resultaat te laten zien? Allemaal vragen die onbeantwoord lijken te blijven.

Rigoreuze beslissingen

De Website MMAJunkie deed een haarscherpe analyse over de recentelijke ontwikkelingen bij de UFC. Ben Fowlkes, reporter en analist van de nieuws site heeft er zo zijn eigen verklaring voor. Zo keek Fowlkes kritisch naar de huidige vechters stal en concludeert dat er vechters met een goed record rigoureus aan de kant worden gezet.

LEES >> Het MMAJunkie artikel over de UFC

Zondag werd bekend dat Elias Theodorou samen met nog drie andere aan de kant was gezet. Theodorou die best een aardig record heeft, mocht gewoon zijn biezen pakken. Bedrijven als de UFC zijn net als anderen, kijken naar winst en verlies. als een vechter niets meer oplevert, publiekslieveling of niet dan wordt deze afgeschreven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws