UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter en presentator MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter en presentator

UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter en presentator
UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter en presentator

De UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter Herb Dean en commentator Dan Hardy, die zaterdag plaatsvond op UFC Fight Island 3.

De controverse vond plaats in een lichtgewicht wedstrijd tussen Francisco Trinaldo en Jai Herbert. In de derde ronde bracht Trinaldo Herbert aan het wankelen door een stoot.

De impact van de stoot liet Herbert duidelijk bewusteloos achter op het canvas. Maar Dean verzuimde de wedstrijd te stoppen, waardoor Trinaldo twee extra sloten uitdeelde en Herbert een hersenschudding opliep.

Wat doe je nou

Hardy, zelf een voormalig vechter, was woedend over Dean's aarzeling het gevecht te stoppen. En hij was schreeuwend te horen vanuit zijn stoel bij de uitzendcabine tegen de scheidsrechter. Kort daarna confronteerde hij Dean aan de kooi.

"Ik doe mijn werk, nu doe jij het jouwe!" Men hoorde Hardy tegen Dean zeggen. Je moet zorgen voor de veiligheid van deze vechters. Mijn God!" UFC official David Shaw, zegt dat de organisatie de zaak serieus neemt en onderzoekt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws