UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter en presentator – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter en presentator

UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter en presentator

UFC onderzoekt ruzie tussen Herb Dean en Dan Hardy
Herb Dean (R)

De UFC onderzoekt ruzie tussen scheidsrechter Herb Dean en commentator Dan Hardy, die zaterdag plaatsvond op UFC Fight Island 3.

De controverse vond plaats in een lichtgewicht wedstrijd tussen Francisco Trinaldo en Jai Herbert. In de derde ronde bracht Trinaldo Herbert aan het wankelen door een stoot.

De impact van de stoot liet Herbert duidelijk bewusteloos achter op het canvas. Maar Dean verzuimde de wedstrijd te stoppen, waardoor Trinaldo twee extra sloten uitdeelde en Herbert een hersenschudding opliep.

Wat doe je nou

Hardy, zelf een voormalig vechter, was woedend over Dean’s aarzeling het gevecht te stoppen. En hij was schreeuwend te horen vanuit zijn stoel bij de uitzendcabine tegen de scheidsrechter. Kort daarna confronteerde hij Dean aan de kooi.

“Ik doe mijn werk, nu doe jij het jouwe!” Men hoorde Hardy tegen Dean zeggen. Je moet zorgen voor de veiligheid van deze vechters. Mijn God!” UFC official David Shaw, zegt dat de organisatie de zaak serieus neemt en onderzoekt.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page