UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik Nieuws
Nieuws

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik
UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

De Nederlandse MMA-vechter Alistair Overeem stond tegenover de Rus Aleksei Oleinik in een zwaargewicht wedstrijd. Overeem had oorspronkelijk Alexander Volkov als tegenstander, maar de Rus werd van de kaart gehaald en op korte termijn vervangen door zijn landgenoot Oleinik.

Overeem streefde ernaar om voort te bouwen op het momentum van zijn overwinning op Sergei Pavlovich in november. Oleinik kwam voor het laatst in actie bij het Russische debuut van de organisatie vorig jaar september, waar hij won van Mark Hunt.

Storen regen

Nu was het dus aan Overeem en Oleinik om te bewijzen wie de sterkste was. Oleinik nam het gevecht gelijk mee naar de grond. Overeem domineerde de wedstrijd vanaf start, in de eerste ronde stopte de scheids het gevecht.

LEES OOK > Alistair Overeem tekent nieuw UFC contract

Olierijk kreeg het flink te verduren na een stoten regen van Overeem op de Rus. Na de wedstrijd werd gevraagd tegenover wie Overeem zou willen staan, zijn antwoord was Volkov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws