UFC Omzet stijgt: Vechters salarissen lijken een lachertje Nieuws
Nieuws

UFC Omzet stijgt: Vechters salarissen lijken een lachertje

UFC Omzet stijgt: Vechters salarissen lijken een lachertje
UFC Omzet stijgt: Vechters salarissen lijken een lachertje

De nieuwe deal van de UFC met ESPN over de uitzendrechten legt de MMA-organisatie geen windeieren.

De website MMA Insiders deed een onderzoek naar de verschillen in inkomsten van de oude deal die de UFC had met Fox Sports en nu met ESPN. Er zit een flinke groei in na een eerdere slappe start maar dat lijkt zich nu te hebben opgelost. Een aantal jaren geleden sloot de UFC een promotiedeal met Reebok waarbij alle vechters een contract hebben om Reebok-uitrusting te dragen.

"De uitbetaling aan de vechters is ingewikkeld, controversieel en veel bekritiseerd. In de afgelopen tijd lijkt de UFC deze betaling te hebben gebundeld aan vechters met andere promotionele taken die van hen verwacht worden in de vechtweek. Het heet nu - "UFC Promotionele Richtlijnen Compliance Pay, " aldus MMA Insiders.

Groot verschil

Er wordt een vergelijk gemaakt tussen het UFC 232 en het UFC 238 van zaterdag gemaakt. Daar is te zien dat er nogal grote verschillen zijn, een voorbeeld. Vechter Cris Cyborg verdiende bij UFC 232 $540,000 ($500,000 om te komen opdagen, $40,000 fight week incentive uitbetaling).

ZIE OOK: Alle uitslagen van UFC 238: Cejudo vs Moraes

Henry Cejudo die zijn tweede wereldtitel binnensleepte tijdens afgelopen zaterdag kreeg voor zijn prestatie respectievelijk $40,000 om te komen opdage en voor het verslaan van Marlon Moraes: $30,000. Wil je graag meer lezen over de verschillen
bij de UFC klik dan hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws