Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Nog geen plannen voor komend gevecht Conor McGregor

UFC: Nog geen plannen voor komend gevecht Conor McGregor

UFC: Nog geen plannen voor komend gevecht Conor McGregor

Wie had verwacht UFC Ster Conor McGregor snel in actie te zien kan bedrogen uitkomen. Dana White baas van de UFC ziet nog geen direct gevecht voor de Ier.

Conor McGregor heeft misschien veel opties, maar Dana White vindt dat hij moet afwachten hoe het gaat. White zei tegen ESPN dat hij niet in gesprek is geweest met McGregor over zijn volgende gevecht.

“Conor en ik hebben het niet gehad over vechten. Als je Conor bent en je zit thuis ik bedoel, iedereen daagt je uit in elke gewichtsklasse. Wie is de volgende? Ik wacht. Wie gaat hem nu bellen? Het is gek,” zei White.

McGregor reageert graag

De voormalige UFC-vedergewicht- en lichtgewichtkampioen keerde in januari fantastisch terug toen hij Donald Cerrone stopte in slechts 40 seconden. “Je kent Conor en zijn persoonlijkheid. Hij zal op je reageren. Conor en ik hebben het niet over vechten gehad. Ik denk dat Conor moet achterover moet leunen, veel van deze uitdagingen laten voor wat ze zijn.

Zelfs voormalig UFC-middengewicht koning Anderson Silva wil op de vuist met de Ier. Maar White wil graag dat McGregor zich richt op de lichtgewicht divisie. McGregor is onlangs uitgedaagd door UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Dit nadat McGregor zichzelf uitriep tot best vechter ooit.

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...