UFC: Nog geen plannen voor komend gevecht Conor McGregor - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Nog geen plannen voor komend gevecht Conor McGregor

UFC: Nog geen plannen voor komend gevecht Conor McGregor

UFC: Nog geen plannen voor komend gevecht Conor McGregor

Wie had verwacht UFC Ster Conor McGregor snel in actie te zien kan bedrogen uitkomen. Dana White baas van de UFC ziet nog geen direct gevecht voor de Ier.

Conor McGregor heeft misschien veel opties, maar Dana White vindt dat hij moet afwachten hoe het gaat. White zei tegen ESPN dat hij niet in gesprek is geweest met McGregor over zijn volgende gevecht.

“Conor en ik hebben het niet gehad over vechten. Als je Conor bent en je zit thuis ik bedoel, iedereen daagt je uit in elke gewichtsklasse. Wie is de volgende? Ik wacht. Wie gaat hem nu bellen? Het is gek,” zei White.

McGregor reageert graag

De voormalige UFC-vedergewicht- en lichtgewichtkampioen keerde in januari fantastisch terug toen hij Donald Cerrone stopte in slechts 40 seconden. “Je kent Conor en zijn persoonlijkheid. Hij zal op je reageren. Conor en ik hebben het niet over vechten gehad. Ik denk dat Conor moet achterover moet leunen, veel van deze uitdagingen laten voor wat ze zijn.

Zelfs voormalig UFC-middengewicht koning Anderson Silva wil op de vuist met de Ier. Maar White wil graag dat McGregor zich richt op de lichtgewicht divisie. McGregor is onlangs uitgedaagd door UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Dit nadat McGregor zichzelf uitriep tot best vechter ooit.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page